• Teambuilding

    ‘Wat bijzonder om mijn collega’s in zo’n andere situatie te zien. Ik heb heel veel nieuwe dingen over ze geleerd!’

Teambuilding

Ben je op zoek naar een leuke, unieke teambuilding voor jou en je collega’s en zoek je een beetje diepgang? Teambuilding bij Platvoet coaching en training slaat twee vliegen in één klap!

Tijdens de teambuilding gaan we coachen met paarden!

Waarom paarden?

  • Paarden zijn eerlijk en geven een objectieve spiegel van de mens. Soms wat confronterend, maar altijd eerlijk. Wellicht zie jij die ene collega opeens wel op heel andere manier!
  • Paarden leven in een kudde. In deze kuddes zijn er duidelijke rollen in leidinggeven en volgen, dit is voor hen van cruciaal belang voor het overleven als prooidieren. Hoe zit dat in dit team?

Anders dan na afloop van reguliere trainingen of cursussen weet je niet alleen in je hoofd wat je, vanaf nu, anders gaat doen wat betreft communicatie, houding, gedrag en overbrengen van intentie. Je hebt dit namelijk ook gevoeld en ervaren en heb je letterlijk gezien welk enorm effect een kleine verandering hierin heeft op je omgeving.

 

Teambuilding ’s avonds

DISC tijdens oefeningen

Praktisch

De teambuilding vindt plaats op de praktijklocatie van Platvoet coaching en training. Je vindt de adresgegevens bij contact.

Je hoeft voor het praktijkgedeelte met de paarden geen ervaring te hebben met paarden. We werken met de paarden vanaf de grond. Het is ook niet noodzakelijk om de paarden aan te raken. De paarden reageren op wat ze zien gebeuren in de groep. Kijk hier voor meer informatie over wat coaching met paarden.

© Copyright - Platvoet coaching & training